Certified Management Consultant -ohjelma syksy 2024

31.10.2024 09:00

Helsinki ja etäosallistumismahdollisuus

Certified Management Consultant (CMC) -ohjelma

31.10.2024  I  7.11.2024  I  21.11.2024

Tähtäätkö konsultiksi tai teetkö jo konsulttityötä ja haluat pätevöityä? Uudistetun Certified Management Consultant -ohjelman kautta pääset mukaan huippuosaajien verkostoon ja varmistat oman konsulttiurasi jatkuvan kehityksen! 

Keskuskauppakamari tarjoaa Liikkeenjohdon konsultin sertifiointikoulutusta yhteistyössä Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n kanssa. Certified Management Consultant (CMC) on kansainvälisesti tunnustettu konsultoinnin pätevyyssertifikaatti.

CMC-ohjelma täydentää ja laajentaa konsultin ydinosaamista sekä varmistaa ajan tasalla pysymisen ja kansainvälisen yhteistyön rakentamisen. Ohjelma parantaa edellytyksiä myydä konsultointia parempaan hintaan sekä antaa uutta tietoa ja taitoa asiakkaan vakuuttamiseen.

Ohjelmaan voivat osallistua konsultiksi tähtäävät oman alansa ammattilaiset tai jo kokeneemmat konsultit. Sertifioidut CMC-konsultit kuuluvat ammattikuntansa parhaimmistoon. CMC-sertifiointi toimii yhtenä laadunvarmistuksen välineenä konsultoinnin markkinoilla ja helpottaa asiakkaiden mahdollisuuksia löytää tarpeisiinsa sopiva luotettava liikkeenjohdon konsultti.

Keskuskauppakamari toteuttaa ohjelman Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n luvalla ja yhteistyössä LJK:n kanssa. LJK vastaa ohjelman sisällöstä ja sisältö uudistuu vuosittain konsulttimarkkinan muutosten ja liike-elämän tarpeiden pohjalta. LJK ry:llä on ainoana suomalaisena tahona oikeus myöntää CMC-sertifikaatteja. CMC-toimintaa koordinoi globaalisti Liikkeenjohdon konsultoinnin kattojärjestö ICMCI . Jokainen CMC-ohjelman suorittanut konsultti on tutkinnon saatuaan jatkossa automaattisesti mukana CMC-konsulttien kansainvälisessä verkostossa ja saa tietoa tulevista yhteisistä tapahtumista, ajantasaisia täydennyskoulutusten pakettitarjouksia ja listan sertifioiduista CMC konsulteista ajantasaisin yhteystiedoin toimintamaittain.

CMC-ohjelma on mahdollisuus päästä mukaan huippuosaajien verkostoon ja varmistaa oman konsulttiuran jatkuva kehitys ja osaamisen ajan tasalla pysyminen!

Koulutukseen voit osallistua joko paikan päällä Helsingissä tai Teams-etäyhteyden välityksellä.

#CMC 

cmc-logo-blue.png

OHJELMA

Moduuli I
Torstaina 31.10.2024 klo 9–12
Keskuskauppakamari, Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki

  • Liikkeenjohdon konsultointi ammattina: eettiset ohjeet ja standardit
  • Kuinka konsultointi muuttuu tulevaisuudessa
  • Tämä jokaisen konsultin tulee tietää yritysrahoituksesta
  • Ohjeistus kurssin case-harjoitukseen

Tilaisuuden päätteeksi tarjolla lounas.

 

Moduuli II
Torstaina 7.11.2024 klo 9–12
Keskuskauppakamari, Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki

  • Millä osaamisella ja ominaisuuksilla konsultti menestyy?
  • Puhdas siirtymä ja vastuullisuus – miten liiketoiminta muuttuu?
  • Tekoälyn merkitys liiketoiminnassa ja konsultoinnissa

Tilaisuuden päätteeksi tarjolla lounas.

 

Moduuli III
Torstaina 21.11.2024 klo 9–12 
Keskuskauppakamari, Alvar Aallon katu 5, 00100 Helsinki

  • Case-harjoitus, jossa osallistujat esittelevät ja analysoivat aitoja konsultointitöitä. Esiteltävät työt valitaan ja valmistellaan ryhmätyönä.
  • Loppukoe

Tilaisuuden päätteeksi tarjolla lounas.

 

Osallistumismaksu: Ohjelman osallistumismaksu on 1080 euroa / osallistuja (hintaan sisältyy LJK:n jäsenmaksu 2024), LJK:n jäsenille 720 euroa / osallistuja. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli yrityksestäsi olisi useampia osallistujia, kysy meiltä pakettitarjousta! 

Maksu- ja peruutusehdot: Laskutamme ohjelman osallistumismaksun ohjelman alkaessa. Korttimaksut veloitetaan ilmoittautumishetkellä. Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään 7 vuorokautta ennen ohjelman ensimmäistä seminaaria. Myöhäisemmästä peruutuksesta veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä: Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

 

Tutustu myös muihin Keskuskauppakamarin järjestämiin yritysjohdon ohjelmiin tästä.

 

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Hinta
Määrä

1 080,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


LJK:n jäsenille

720,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   31.10.2024 09:00
Päättyy:   21.11.2024 12:00

Tapahtumapaikka

Helsinki ja etäosallistumismahdollisuus

Alvar Aallon katu 5
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Keskuskauppakamari

Karoliina Korhonen

karoliina.korhonen@chamber.fi

p. 050 3274 577