Uudistetut IT2022-sopimusehdot

9.12.2021 11:00

Scandic Hotel Simonkenttä + livestream

it2022-logo-valkosintausta.png (35 KB)

IT-sopimusehdot ovat uudistuneet. Kokonaan uudet erityisehdot on tehty datan käyttöön. Käytännön tarpeita varten on valmisteltu uusi sopimusmalli käytettäviksi yksinkertaisissa ja kevyissä pientoimituksissa. Ehdot on myös ajanmukaistettu vastaamaan tämän päivän tarpeita.

9.12.2021 järjestettävän seminaarin keskiössä ovat uudistetut IT2022-sopimusehdot. Tavoitteena on helpottaa käytännön sopimista. Tule paikalle kuulemaan ja hakemaan ajantasaista tietoa sopimusehdoista ja niiden käytöstä.

Tilaisuudessa esiintyy IT2022-sopimusehtoja laatimassa olleita asiantuntijoita. Heillä on vahva käytännön kokemus markkinoilla laajasti käytettyjen sopimusehtojen soveltamisesta ja viimeisin asiantuntijatieto. Puheenjohtajana toimii Keskuskauppakamarin lakimies Minna Aalto-Setälä.

Tapahtuma on suunnattu IT-ehtojen lisenssinhaltijoille sekä ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekeville yrityksille, ohjelmistoja hankkiville ja lakimiehille.

Koulutusta on mahdollista seurata myös etäyhteydellä livestreamin kautta. Voit tilata maksullisen linkin tapahtumailmoittautumisen kautta.

OHJELMA:

11.00             Ilmoittautuminen ja lounas

12.00             Tervetuloa
Lakimies Minna Aalto-Setälä, Keskuskauppakamari

12.10            IT2022- vakioehdot ja niiden käyttäminen sopimuksissa
Asianajaja Terho Nevasalo, Asianajotoimisto Hammarström Puhakka Partners Oy

12.30            Datan käyttöä koskevat erityisehdot eli IT2022 EDK
Asianajaja Kalle Hynönen, Asianajotoimisto Krogerus

13.00             Henkilötietojen käsittelyä koskevat erityisehdot ja mallisopimus
Asianajaja Johanna Lilja, Asianajotoimisto Roschier Oy

13.30             Kahvitauko

14.00             IT-ehtojen ajanmukaistaminen – muutoksia YSE, EAP, EVT yms.
Chief Legal Officer Kai Erlund, Quuppa Oy

14.30              Uudet pientoimitusmalliehdot
Varatuomari Arto Lindfors, Fondia Oy

14.50             Quo vadis IT-ehdot? Paneelikeskustelu IT2025-ehdoista
Keskustelemassa:
Asianajaja Pia Ek, Asianajotoimisto Castrén & Snellman
Asianajaja Jaakko Lindgren, Asianajotoimisto Dottir Oy
Lakimies Petteri Gynther, Elisa Oyj
Johtaja Jussi Mäkinen, Teknologiateollisuus

15.50             Puheenjohtajan yhteenveto

16.00             Tilaisuus päättyy

It-ehtojen käyttöoikeuslisenssi on tilattavissa verkkopalvelusta it-ehdot.fi. Käyttöoikeuslisenssin ostaja on oikeutettu 40 %:n alennukseen, mikäli se kuuluu jäsenenä johonkin oikeudenhaltijaorganisaatioista: Kauppakamari, Teknologiateollisuus, Ohjelmisto- ja e-business, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY, ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA.

OSALLISTU TURVALLISESTI

Paikan päällä osallistuvilta edellytämme, että koronapassin ehdot täyttyvät. Koronapassin edellytyksenä on täysi rokotesarja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos tai todistus alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Määrä

Kauppakamarien, Ohjelmisto- ja e-business ry:n, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n, Teknologiateollisuus ry:n sekä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n jäsenille

395,00 € (+ALV 24%)

Määrä:

Normaalihinta niille, jotka eivät edusta IT-ehtojen oikeudenhaltijatahojen jäsenyrityksiä.

495,00 € (+ALV 24%)

Osallistuminen etäyhteyden kautta.