NO BULLSH*T - Vastuullisuuden tositapahtuma yritysjohdolle

12.9.2023 09:00

Pikku-Finlandia

Vastuullisuus- ja arvokysymykset ovat nyt korostetusti yritysten agendalla. Miten johtaa yritysten toimintaa vastuullisesti haasteellisinakin aikoina? Jos osallistut yhteen johtamista käsittelevään tapahtumaan vuodessa, sen on oltava tämä!

Suomalaisen elinkeinoelämän vaikuttajat Business Finland, Design Forum Finland, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK, Keskuskauppakamari ja Perheyritysten liitto järjestävät yhdessä Pohjoismaiden suurimman yritysvastuuverkoston FIBSin kanssa 12.9.2023 näkemyksellisen vastuullisuustapahtuman.

Vuoden 2023 tapahtuman teemana on sosiaalinen kestävyys ja vaikuttavuus. Tarvitsemme sosiaalista vastuuta, monimuotoisuutta, hyvinvointia ja vaikuttavuutta työvoimapulan ratkaisemiseksi.

Tapahtuman sisältö on räätälöity vastaamaan yrityskentän tarpeisiin ja äänessä ovat yritysten omistajat ja johtajat. Puheenvuoroissa ja työpajoissa käsitellään johtoa ja omistajia eniten askarruttavia teemoja operatiivisen liiketoiminnan tavoitteet ja haasteet huomioiden.

Tämä tapahtuma synnyttää tekoja. Varmista paikkasi vastuullisuuden tositapahtumassa. 

Seuraamme tapahtuman hiilijalanjälkeä
Seuraamme tapahtuman hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Peruutusehdot:
Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutamme tapahtuman jälkeen.

 

Keskuskauppakamarin tietosuojaseloste

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

12.9.2023 09:00

Päättyy:  

12.9.2023 17:30

Tapahtumapaikka

Pikku-Finlandia

Karamzininranta 4
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä