NO BULLSH*T - Vastuullisuuden tositapahtuma yritysjohdolle

3.9.2024 12:00

Helsinki

Useilla suomalaisilla yrityksillä on jo vastuullisuuden peruspalikat kasassa, mutta miten taotaan vastuullisuudesta kilpailuetua? Miten päästään vastuullisuudessa tasolle 2.0, jossa kestävä kasvu avaa liiketoimintamahdollisuuksia?
Kestävän kehityksen haasteet ovat suuria, mutta niin ovat mahdollisuudetkin.

No Bullsh*t! 3.9.2024 kokoaa yritysjohtajat saman katon alle, luo elintärkeitä verkostoja ja yhteistyömahdollisuuksia kestävän kasvun tiellä. Tilaisuudessa nostetaan kissa pöydälle, puhutaan avoimesti ja suoraan haasteista ja ennen kaikkea niiden ratkaisuista.

Tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivasta keynote -puheenvuorosta, käytännönläheisistä case-esimerkeistä, pyöreän pöydän keskusteluista ja yritysjohdon paneelikeskustelusta. Osallistujat saavat tilaisuudesta ideoita, inspiraatiota ja verkostoja kestävän kasvun vauhdittamiseen. Tapahtuman tavoitteena on kannustaa yrityksiä kestävään ja entistä vaikuttavampaan liiketoimintaan, jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä auttaa solmimaan uusia kumppanuuksia. Tavoitteena on vaikuttava muutos, jossa sanat muuttuvat konkreettisiksi teoiksi No Bullsh*tin innoittamana.

No Bullsh*t! on suunnattu pienten ja keskisuurten yritysten johtajille, erityisesti hallituksen jäsenille, toimitusjohtajille ja johtoryhmäläisille.

Tilaisuus alkaa verkostoivalla lounaalla ja päättyy cocktail-tilaisuuteen.

 

LUE LISÄÄ 

 

Järjestäjinä ovat suomalaisen elinkeinoelämän vaikuttajat Design Forum Finland, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK, Keskuskauppakamari ja Perheyritysten liitto.

Tämä tapahtuma synnyttää tekoja. Varmista paikkasi vastuullisuuden tositapahtumassa. 

Virittäydy vastuullisuuden tosipuheen taajuuksille No Bullsh*t! -podcastin parissa > kuuntele

 

Seuraamme tapahtuman hiilijalanjälkeä
Seuraamme tapahtuman hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Peruutusehdot:
Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutamme tapahtuman jälkeen.

 

Keskuskauppakamarin tietosuojaseloste

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Voimassa 30.6.2023 asti.

Myynti päättyy 30.6.2024 23:59
390,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

3.9.2024 12:00

Päättyy:  

3.9.2024 18:30

Tapahtumapaikka

Helsinki


Järjestäjä

Yhteyshenkilö: Tapahtumatuottaja Anne Pakkanen, anne.pakkanen@chamber.fi