Vastuullisuustietoisku - maksuton 23.5.2024

23.5.2024 08:30

Teams-verkkotapahtuma

Yritysvastuu on olennainen osa liiketoimintaa niin strategisella, operatiivisella kuin arvojen tasoilla. Yritysvastuu on yhdistelmä tavoitteita, konkreettisia tekoja ja viestintää. Vastuullinen yritys ottaa toiminnassaan huomioon vaikutuksensa ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan. Vastuullinen yritys on kilpailukykyinen edelläkävijä. 


Keskuskauppakamari haluaa osaltaan varmistaa, että suomalaiset yritykset ovat vastuullisuuden suunnannäyttäjiä koko maailmassa. Maksuttomassa tietoiskussa tutustut Keskuskauppakamarin ja kauppakamarien tarjoamiin vastuullisuuden työkaluihin. 

Yritysten ilmastotyön tueksi: Hiilijalanjälki laskettu -merkki, Ilmastositoumus ja Hiilijalanjäljen laskentakoulutukset 

Yritysten sosiaalisen vastuun tueksi: Turvallinen, syrjimätön ja vastuullinen organisaatio: Ihmisoikeussitoumus 

Johdon koulutusohjelmat:
Yritysjohdon vastuullisuusvalmennus: neljä koulutusmoduulia, oman organisaation olennaisuusarvio tärkeimmistä vastuullisuusteemoista, verkostoitumista ja sparrausta monipuolisen osallistujajoukon kesken  

Vastuullisuudesta kilpailuetua – pk-yrityksen vastuullisuusvalmennus (yhteistyössä alueellisten kauppakamareiden kanssa): kaksi koulutusmoduulia, oman organisaation olennaisuusarvio tärkeimmistä vastuullisuusteemoista, verkostoitumista ja sparrausta monipuolisen osallistujajoukon kesken 

Suuri yritysvastuupäivä 

 

Tietoisku on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tietoiskussa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   23.5.2024 08:30
Päättyy:   23.5.2024 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams-verkkotapahtuma


Järjestäjä

Keskuskauppakamari

Anne Pakkanen

anne.pakkanen@chamber.fi