Tutustu Yritysjohdon kestävyysverkostoon - maksuton tietoisku 8.3.2024

8.3.2024 08:30

Teams-verkkotapahtuma

yritysjohdon-kestavyysverkosto.png

Keskuskauppakamari lanseeraa uuden yritysjohtajille suunnatun kestävyysverkoston! Tutustu kestävyysverkostoon maksuttomassa tietoiskussa pe 8.3.2024 klo 8.30.

Yritysjohdon Kestävyysverkoston vuosijäsenenä pääset osallistumaan säännöllisiin tapaamisiin ja verkostoitumaan eri toimialojen yritysjohtajien kanssa.

Verkoston tapaamisissa kuulet ajankohtaiskatsaukset kestävästä kehityksestä ja sen sääntelyhankkeista sekä inspiroivia yritysesimerkkejä kestävän kehityksen johtamisesta. Tilaisuuksissa käydään pyöreän pöydän keskustelut ajankohtaisista aiheista.

Yritysjohdon kestävuusverkosto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen kestävästä kehityksestä kiinnostuneiden yritysjohtajien keskuudessa.  

Kestävyysverkosto on suunnattu yritysten ja organisaatioiden johdolle, johtoryhmiin kuuluville, tuleville johtoryhmäläisille ja hallitusten jäsenille. Verkostoon otetaan enintään 40 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yritysjohdon kestävyysverkosto sopii erityisen hyvin Keskuskauppakamarin järjestämään Yritysjohdon vastuullisuusvalmennukseen osallistuneille alumneille, mutta verkostoon voivat liittyä kaikki kestävästä kehityksestä kiinnostuneet johtajat. 

Tietoisku on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tietoiskussa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

8.3.2024 08:30

Päättyy:  

8.3.2024 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams-verkkotapahtuma


Järjestäjä

Keskuskauppakamari

Mari Hakkarainen

mari.hakkarainen@chamber.fi